17 feb 2010

UdG 2010

Photobucket

La Universitat de Girona (UdG) obre, un any més, les seves portes als centres i escoles de secundària amb l'organització de les Jornades de Portes Obertes 2010.

Es duran a terme durant dos dies, al matí de 9:30h a les 14h, i seran el proper divendres 19 de febrer per als centres i estudiants de batxillerat i el dissabte 17 d'abril per a les famílies i públic en general.

Les jornades tindran lloc en els campus dels quals disposa la UdG, repartits per la ciutat de Girona. Aquests són els campus Barri vell, Centre i Montilivi on es duran a terme una gran varietat d'activitats.

Hi hauran sessions informatives, visites guiades i diverses activitats per als diferents estudis dels que disposa la universitat; així com també la Fira "Ho tens a la UdG" que es trobarà davant de la Facultat de Ciències a Montilivi amb ofertes d'activitats complementàries dels serveis i associacions de la UdG.

La finalitat de les jornades és donar a conèixer les ofertes i propostes que ofereix la universitat per als estudiants que estiguin interessats i vulguin continuar la seva formació professional. Per aquest motiu, la UdG dóna l'oportunitat de conèixer de primera mà les seves instal·lacions, ofertes formatives i diferents activitats que duu a terme.

Aquest any, a més, es disposarà d'un servei d'autobusos gratuïts que connectaran els campus per tal de que els participants tinguin més facilitat per assistir a les activitats que desitgin.

Per a més informació del programa i inscriure's a nivell individual o per centres educatius, visitar la pàgina web de la UdG.

No hay comentarios:

Publicar un comentario